Family oda satın aldık ama aynı kapasitede benzer başka bir oda ile değiştirdiler, bunu bir gün önce WhatsApp mesajı ile bildirirler.
Otelde genel olarak nemsi havasız az bir koku var, odalarda, banyoda ve koridorda da var.
Odamızda fırın, ocak ve bulaşık makinesi var, tencere tava bardak çatal bıçak da mevcut fakat onları yıkamak için ya da makinaya atmak için deterjan yok. Deterjan ve çay şeker de konulabilirdi.
İki ayrı oda var, birinde TV var, seccade var, odalar yataklar temiz.
Banyo WC'de havalandırma yok, havlu asmak için sadece kapı arkasında bir tane askılık var, lavabo çevresinde yok.
Banyoda tıraş setleri, diş macunu fırçası, sabun, şampuan, duş jeli var.
Yatak odasının hiç açılan penceresi yok, balkonu var, oturma odasındaki (601 numara) bir pencere açılıyor ama kendi kendine geri kapanıyor.
Kahvaltısı yeterli, haşlanmış yumurta, patates (ağır koku vardı), peynir zeytin salatalık domates, reçeller, bal yağ vs var, kızartma gözleme börek vs yok.
Otelde kalanlar genelde turist ve nezih insanlar.
Asansöre binince lobinin hangi katta olduğu yazmalıydı, ilk kez binince kaçıncı katta ineceğimizi bilemedik.
Çalışanların hepsi de kibar, yardımcı olmaya çalışan insanlar, resepsiyondaki bayan yabancı ve bazen bizi net olarak anlayamıyor, fakat hep yardımcı olmak istiyor.
Peşin ödeme yaptım ama cenazemiz çıktığı için erken ayrıldık, daha biz otelin önünden ayrılmadan 1 günlük ücreti hesabıma gönderdiler.
Sonuç olarak genel itibariyle memnun kaldık.
Teşekkürler.